Over Regeer Financieel Advies

Regeer Financieel Advies adviseert haar klanten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Sinds 1986 is Frank Regeer  werkzaam in de assurantie- en hypotheekmarkt. Hij is werkzaam in zowel de particuliere als zakelijke branche (ZZP-ers en MKB). Tevens is Frank Regeer Erkend Hypotheek Adviseur.

Deze website is vooral bedoeld om u te informeren op het gebied van financiele zaken. Voor de oplossingen of nadere uitleg gaan wij uiteraard graag persoonlijk met u in gesprek. Financieel advies is immers mensenwerk. Wij komen op afspraak bij u thuis zowel overdag als ’s avonds, dus wanneer het u uitkomt.

Regeer Financieel Advies staat ingeschreven bij de AFM (Autoriteit Financiele Markten). Tevens zijn wij adviesvrij. Dit wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren over of om te kiezen voor de financiele producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen of banken. Voor meer informatie over onze werkwijze, beloning etc. verwijzen wij u naar onze dienstverleningsdocumenten. ( klik rechts onderaan in de side-bar op het betreffende dienstverleningsdocument)