Schadeverzekeringen

Het Totaalpakket

 

Gemakkelijk, overzichtelijk en een rustgevend gevoel

U wilt zo goed mogelijk verzekerd zijn tegen schade, maar niet teveel betalen. En u wilt een pakket verzekeringen dat precies bij uw situatie past. Daar wilt u één helder overzicht van, zonder rompslomp of gedoe, maar mét het rustgevende gevoel van zekerheid voor uw gezin en uzelf.

Het Totaalpakket komt aan al deze wensen tegemoet. Alle schadeverzekeringen die u nodig hebt, vindt u in dit pakket. Dus geen ratjetoe van verzekeringen bij allerlei maatschappijen. Maar één duidelijke en overzichtelijke polis waar alles op staat. Bovendien zijn de dekkingen binnen het Totaalpakket naadloos op elkaar afgestemd. Zo kunt u alles in één keer regelen en hebt u verder nergens omkijken naar.

 

Snel korting opbouwen

Als u bepaalde verzekeringen combineert, kan uw korting op de premie oplopen tot 12%!

 

Kortingen: rekenvoorbeeld
De korting geldt al vanaf 1 kortingsrubriek. Sluit u bijvoorbeeld de Inboedel- en Woonhuisverzekering af, dan zijn dat al twee kortingsrubrieken en is uw korting 2% + 2% = 4%. Sluit u ook een aansprakelijkheidsverzekering af,  dan bedraagt uw korting al 3 x 2% = 6%. Enzovoort.

 

Voordelen

  • Alle verzekeringen op elkaar afgestemd. Geen doublures of hiaten.
  • Inzicht en overzicht: één duidelijke polis.
  • Pakketkorting oplopend tot 12 procent!
  • Aantrekkelijke premies.
  • Uitstekende polisvoorwaarden.
  • Termijnbetalingen zonder toeslag.
  • Inboedel en woonhuis: gegarandeerd nooit meer onderverzekerd d.m.v. herbouwaarde- of inboedelwaardemeter.

 

Het Totaalpakket wordt in volmacht gevoerd en het risico is hierbij verzekerd door diverse verzekeringsmaatschappijen. Uiteraard bieden wij ook pakketverzekeringen aan voor tal van andere verzekeraars.