Regeer Financieel Advies | Bedrijfsgebouw
Regeer Financieel Advies adviseert haar klanten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.
Financieel, Regeer, Frank, Wijchen, Nijmegen, Regio, Hypotheek, Hypotheken, Verzekeringen, Zakelijk, Prive, Advieskeuze, Gebouwenverzekering, Bedrijven, Bedrijfsverzekering, Bedrijf,
15718
page-template-default,page,page-id-15718,page-child,parent-pageid-15642,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Bedrijfsgebouw

Bedrijfsgebouwverzekering

 

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf en de plaats waar uw producten of diensten worden gerealiseerd. Daarom is het belangrijk om uw bedrijfspand te verzekeren met een goede opstalverzekering bedrijfspand.

De opstalverzekering bedrijfspand dekt schade die door storm, brand of blikseminslag is veroorzaakt aan uw pand. De standaarddekking van deze opstalverzekering is uit te breiden met dekking bij schade veroorzaakt door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme en waterschade.

 

Passende opstalverzekering voor uw bedrijfspand

Met de opstalverzekering bedrijfspand waarborgt u de continuïteit van uw onderneming. Wij helpen u graag met het samenstellen van een passende opstalverzekering bedrijfspand tegen een scherpe premie. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

 

Voordelen van de opstalverzekering bedrijfspand

Dekt schade aan uw bedrijfspand als gevolg van brand, storm en blikseminslag. Uit te breiden met onder andere dekking tegen schade door vandalisme en inbraak. Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.

Glasverzekering

 

Een glasverzekering is geen overbodige luxe binnen uw bedrijfsverzekeringen, zelfs als u een goede verzekering voor uw bedrijfspand heeft afgesloten. Glasbreuk heeft namelijk vaak andere oorzaken dan welke worden gedekt door uw opstalverzekering.

De zakelijke glasverzekering dekt de breukschade van uw ramen, ruiten in deuren, vitrines en andere glazen onderdelen van het interieur en exterieur van uw bedrijfspand. Deze glasverzekering is veel uitgebreider dan de standaard glasverzekering van uw opstalverzekering en dekt ook schade als gevolg van inbraak en vandalisme. Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van glasschade.

 

Glasverzekering opnemen in pakket bedrijfsverzekeringen

Een extra glasverzekering betekent niet direct veel extra kosten. Zeker niet als u ervoor kiest om uw glasverzekering op te nemen in onze aantrekkelijke pakketpolis bedrijfsverzekeringen. Bel ons gerust om naar de mogelijkheden te informeren.

 

Kenmerken en voordelen op een rij

Dekking voor de meest voorkomende glasschades zoals schade als gevolg van vandalisme en inbraak. Dekt glasschades die niet onder de opstalverzekering vallen. Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.

Lichtreclameverzekering

 

Als u een dure lichtreclame-installatie heeft, is raadzaam om een lichtreclameverzekering af te sluiten. Zeker als de installatie aan de buitenzijde van uw bedrijfspand is aangebracht. De lichtreclame verzekering biedt namelijk een veel bredere dekking dan uw opstalverzekering.

Met de lichtreclameverzekering bent u verzekerd tegen beschadiging van uw installatie als gevolg van bijvoorbeeld onweer, storm of vandalisme. Ook de kosten van reparatie en (de)montage worden vergoed. Schade door eigen gebrek is echter niet verzekerd.

 

Premie lichtreclameverzekering

De aanschafprijs en de transport- en installatiekosten vormen de basis voor het verzekerde bedrag en de hoogte van de premie van de lichtreclame verzekering. Ook de locatie van de installatie speelt een rol bij de hoogte van de premie. Wilt u meer weten over de lichtreclameverzekering? Bel ons dan gerust voor meer informatie.

 

Voordelen van de lichtreclameverzekering

Dekking van uw lichtreclame-installaties binnen en/of buiten. Verzekering geldt voor alle onvoorzien van buiten komend onheil. Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.