Inventaris

Inventaris- en goederenverzekering

 

Een inventarisverzekering en een goederenverzekering verzekeren u tegen de gevolgen van schade door brand, inbraak, ontploffing en blikseminslag. Als u schade heeft aan uw inventaris of uw voorraden, betekent dat vaak meer dan alleen herstel- of vervangingskosten.

Door de schade kunt u waarschijnlijk -een deel van- de werkzaamheden niet langer uitvoeren, waardoor u ook omzetderving heeft. Deze is daarom meeverzekerd in deze zakelijke inboedelverzekering. In de meeste gevallen valt ook diefstal binnen de polisvoorwaarden van de inventarisverzekering en de goederenverzekering.

 

Zakelijke inboedelverzekering uitbreiden?

Als u de inventarisverzekering en de goederenverzekering afsluit, krijgt u korting op de kosten die u maakt om schade te voorkomen of beperken. U kunt uw zakelijke inboedelverzekering desgewenst uitbreiden met dekking tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld uitstromend water en neerslag, inbraak en diefstal, vandalisme en aanrijding.

 

Voordelen van de inventarisverzekering en de goederenverzekering

Dekt schade aan uw zakelijke inboedel en opgeslagen goederen.

Ook omzetderving is meeverzekerd.

Scherpe premie.

Computerverzekering

 

Een computerverzekering is onmisbaar voor uw bedrijf. Uw apparatuur is immers essentieel voor veel van uw bedrijfsprocessen. Diefstal of schade door bijvoorbeeld kortsluiting hebben daarom direct grote gevolgen voor uw bedrijfsvoering. Maar met een goede verzekering kunt u na zo’n voorval snel weer verder.

 

In geval van schade vergoedt de computerverzekering schade aan uw apparatuur én de standaard geïnstalleerde software. De pc verzekering is uit te breiden met extra dekkingen voor bijvoorbeeld schade aan uw netwerk, (data)reconstructiekosten en maatwerksoftware. Dat maakt deze elektronicaverzekering een complete en uitgebreide elektronicaverzekering.

 

Computerverzekering: offerte op maat

U kunt ervoor kiezen om de huur van tijdelijke apparatuur mee te verzekeren. Erg handig als er in uw bedrijf bijvoorbeeld veel administratieve processen spelen. Voor een offerte op maat bespreken wij uw situatie graag vrijblijvend met u door. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

 

Voordelen van de computerverzekering

Dekking van uw computers, standaard geïnstalleerde software en randapparatuur.

Extra dekkingen voor onder andere datareconstructie en maatwerksoftware.

Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.

Kostbaarheden- en geldverzekering

 

Misschien hangen er in uw bedrijfspand kunstwerken aan de muur. Wellicht pronken er enkele antieke stukken in een vitrinekast. Of misschien heeft u regelmatig grotere bedragen in de bedrijfskas. Dan is een kostbaarhedenverzekering of geldverzekering geen overbodige luxe.

Als kunst en kostbaarheden in uw bedrijfspand schade oplopen door bijvoorbeeld brand of in geval van diefstal of afpersing, kunt u terugvallen op de kostbaarhedenverzekering. Vaak is onder voorwaarden ook geld verzekerd binnen de geldverzekering die bij de polis hoort.

 

Kostbaarheden- en geldverzekering extra voordelig afsluiten

In de meeste gevallen zijn uw waardevolle zaken ook op buiten de deur verzekerd. En mocht u een schade hebben, dan vergoeden de kostbaarhedenverzekering ook de kosten van een schade-expert. Omdat u de verzekering afsluit in combinatie met uw zakelijke inboedelverzekering, krijgt u ook nog eens korting op de premie.

 

Voordelen van de kostbaarhedenverzekering en geldverzekering

Dekking voor uw kostbaarheden, geld en waardepapier.

Onder voorwaarden ook geldig buiten uw bedrijfspand.

Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.