Vervoer & Transport

Bedrijfsauto verzekering

 

Binnen uw bedrijf zijn er ongetwijfeld één of meerdere personenauto’s, bestelwagens en busjes die zakelijk worden gebruikt. Met de bedrijfsauto verzekering verzekert u ze goed, voordelig en geheel op maat. U kunt kiezen uit drie standaardpolissen: WA, WA-plus of All Risk.

De WA-plus bedrijfsautoverzekering dekt -naast natuurlijk de wettelijke aansprakelijkheid- onder meer schade die is ontstaan door diefstal, brand, storm of hagel. De All Risk bedrijfsauto verzekering dekt ook schade die door eigen schuld is ontstaan.

 

Bedrijfsautoverzekering uitbreiden

U kunt uw zakelijke autoverzekering desgewenst uitbreiden met bijvoorbeeld een ongevallen inzittendenverzekering en een verkeersrechtsbijstandverzekering. Wat voor uw situatie de beste oplossing is, bepalen wij graag samen met u. Maak gerust een afspraak of kom langs op ons kantoor.

 

Voordelen van de zakelijke autoverzekering

Uw bedrijfsauto’s zo eenvoudig of uitgebreid verzekerd als u zelf wilt.

Makkelijk uit te breiden met o.a. ongevallen inzittendenverzekering of verkeersrechtsbijstandverzekering.

Na het eerste jaar per direct opzegbaar.

Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.

Extra: neem uw bedrijfsauto verzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Vrachtautoverzekering

 

Uw vrachtwagen(park) vormt het kloppend hart van uw bedrijf. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens de rit of het laden en lossen, dan is belangrijk om goed verzekerd te zijn.

De verzekering van uw vrachtwagen(s) is maatwerk. Niet iedere ondernemer loopt immers dezelfde risico’s en geen vrachtwagen of lading is gelijk. Vrachtwagenverzekeringen zijn er dan ook in veel varianten, afhankelijk van de soort combinatie, de te verzekeren risico’s en aanvullende verzekeringen zoals rechtsbijstand.

 

Dekkingsvormen

Net als bij personenauto’s bent u verplicht tenminste een WA-verzekering af te sluiten. Deze kunt u uitbreiden met onder andere een gedeeltelijke casco-dekking. De vrachtwagen is dan ook verzekerd tegen onder meer diefstal, brand, ruitbreuk en storm. Een volledige cascodekking vergoedt ook de schade die uzelf veroorzaakt.

 

Aanvullende verzekeringen

De verzekering van uw vrachtauto is uit te breiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals een inzittendenverzekering en rechtsbijstanddekking.

 

Lagere premie

Acht u de kans klein dat u een beroep hoeft te doen op uw vrachtwagenverzekering? Dan kunt u ervoor kiezen om uw eigen risico te verhogen, waardoor u minder premie hoeft te betalen. Verder tellen voor de trede vaak niet alleen de schadevrije jaren mee, maar ook de rijervaring van de bestuurder.

Wilt u een op maat gesneden verzekering voor uw vrachtwagen(s)? Wij helpen u graag op weg. Heeft u meer dan vijf vrachtwagens rijden? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Eigen vervoerverzekering

 

Vervoeren u en uw medewerkers regelmatig kostbare apparatuur? Heeft u technische mensen in dienst die hun dure gereedschap standaard in de auto hebben liggen? Dan heeft u een flinke financiële strop als er eens wordt ingebroken. Gelukkig is er de eigen vervoerverzekering.

Met de eigen vervoerverzekering kunt u dit risico namelijk prima verzekeren. Deze polis biedt een dekking voor alle goederen in de auto. 24 uur per dag, 7 dagen per week. De eigen vervoer verzekering keert uit na schade door elk van buiten komend onheil, inclusief diefstal, mits er braaksporen zijn.

 

Eigen vervoer verzekering voor elke situatie

Welk bedrag u precies moet verzekeren voor een optimale eigen vervoerverzekering, hangt af van verschillende factoren. Om u een passend voorstel te doen voor uw eigen vervoer verzekering, zetten wij graag eerst de zaken voor u op een rij. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies.

 

Voordelen van de eigen vervoerverzekering

Alle goederen en gereedschappen in uw bedrijfsauto’s verzekerd.

Eigen vervoer verzekering keert ook uit bij diefstal na braak.

Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.

Goederen transportverzekering

Als u regelmatig grotere hoeveelheden goederen vervoert, is de kans groot dat u wel eens schade oploopt. Dat is niet alleen vervelend voor u als transporteur of leverancier, maar ook voor de ontvanger ervan. Met de goederen transportverzekering weet u zich verzekerd tegen deze schade.

De goederentransportverzekering keert uit bij schade tijdens het transport van goederen, of het nu om beschadiging of verlies gaat. Ook als de vervoerder zelf aansprakelijk is, keert de goederen transportverzekering uit. Zo houdt u uw kwaliteit hoog en uw klanten tevreden, ook als het eens mis gaat.

 

Goederentransportverzekering voor expediteurs

Heeft u een expeditiebedrijf en is het vervoeren van goederen uw belangrijkste business? Maak dan een afspraak voor een maatwerkofferte voor uw goederen transportverzekering. Wij helpen u graag om de beste polis tegen de laagste kosten samen te stellen.

 

Voordelen van de goederen transportverzekering

Vergoeding van schade aan goederen door verlies of beschadiging tijdens transport.

Verzekering keert ook uit bij eigen aansprakelijkheid.

Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.